EDIMAX - Legacy Products - Access Points - Access Point Wireless 11b/g cu PoE, Range extender

Access Point Wireless 11b/g cu PoE, Range extender

EW-7206PDg

  • Aduce conectivitate wireless in reteaua wired deja existenta acasa sau la birou
  • Va permite crearea unei retele wireless securizata
  • Se alimenteaza prin cablul Ethernet
  • Usor de instalat si configurat
  • Compatibil cu sistemele de operare Windows, Linux si Apple Mac.

 

*Important: AP Wizard V1.0 lucreaza numai cu versiunea de firmware 1.31 sau versiunile ulterioare.
*Wizardul suporta windows 7.Access Pointul EW-7206PDg face posibila conectarea wireless; comportandu-se ca o punte, utilizatorii se pot conecta prin acest echipament la retele wired cat si wireless.
EW-7206PDg dispune de cele mai noi tehnologii de securizare a transferului wireless de date, precum si de tehnologia Power over Ethernet (PoE). Aceasta permite access pointului sa se alimenteze prin cablul Ethernet si nu de la priza*.
Antena detasabila poate fi inlocuita cu una mai puternica pentru a obtine un semnal mai puternic si o conexiune cat mai stabila la distante mari.
*pentru aceasta este nevoie de un switch PoE, cum ar fi ES-5844P
 
Access Point Wireless IEEE 802.11g/b
EW-7206PDg este o punte intre reteaua Ethernet si cea wireless 802.11g/b. EW-7206PDg permite utilizatorilor sa se conecteze la noduri de retele wired si wireless.
 
Mod WDS Bridge (Repeater)
Functia de WDS (Wireless Distributed System) permite access pointului EW-7206PDg sa functioneza ca un wireless access point si repeater (cu alte echipamente cu suport WDS) in acelasi timp. Utilizatorii pot folosi aceasta functie pentru a extinde o retea wireless pe distante mari (ex de la un bloc la altul). Deasemenea aceasta functie este folositoare in cazul in care se doreste conectarea a 2 retele din cladiri diferite (unde cablul Ethernet nu este practic).

Mod Universal Repeater
Cand este activat modul Universal Repeater, EW-7206PDg se comporta ca un wireless access point si client AP in acelasi timp. El foloseste functia de client AP pentru a se conecta la un AP Root (orice AP) si functia de access point pentru a deservi totate statiile wireless din zona. Toti utilizatorii din raza de acoperire a EW-7206PDg se vor conecta la AP-ul Root. Modul Universal Repeater este o metoda foarte convenabila de a extinde acoperirea retelei wireless.

Mod Station (Client AP)
Prin conectarea EW-7206PDg la portul Ethernet al unui echipament, se activeaza modul Station. In acest fel se transforma echipamentul wired intr-unul wireless fara a fi nevoie de shimbari ale configuratiei.
 

Suporta IEEE802.3af Power over Ethernet

EW-7206PDg poate fi alimentat prin cablu Ethernet, folosind tehnologia PoE (Power over Ethernet), cat si prin transformator de la priza.

Securitate Wireless
In plus fata de securitatea standard, WEP 64 / 128 biti, EW-7206PDg are suport si pentru alte tipuri de securitate mai avansate cum ar fi: WPA, WPA2, filtru MAC, ascundere ESSID. In combinatie cu alte adaptoare wireless Edimax, ofera un mediu wireless securizat.

Antena Detasabila 4dBi (RP-SMA)
EW-7206PDg are o antena cu conector RP-SMA de 4 dBi. Aceasta poate fi inlocuita cu orice antena high gain cu acest tip de conector, pentru a extinde aria de acoperire si a imbunatati performantele.

Configurare Web

Access Pointul poate fi configurat printr-o interfata web usor de utilizat.


Specificatii Detalii
CPU Realtek RTL8186
Modul RF Realtek RTL8225
RAM SDRAM 8MB
Porturi LAN 1 x 10/100M (Auto-MDI/MDI-X) UTP
Antena 1 x Antena Detasabila RP-SMA 2 dBi
Alimentare Transformator 12 V DC, 0,5A
Dimensiuni 30 x 127 x 96 mm
Temperatura 0~40°C
Umiditate 0~90% (fara condens)
Certificari FCC Class B, CE Mark
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.