Mini Adaptor Bluetooth V2.1 (clasa 2)

EB-MDC2

  • In conformitate cu standardele Bluetooth 2.1/2.0/1.2/1.1
  • Rate de transfer pana la 3Mbps
  • Clasa 2 - raza de transmisie pana la 10 metri
  • Poate face streaming audio de la PC la castile Bluetooth
  • Accesati Internetul prin Bluetooth-ul telefonului folosind conexiunea GPRS/CDMA
  • Suporta Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista, Linux si MacBluetooth V2.1 clasa 2 + EDR
EB-MDC2 este un adaptor USB Bluetooth clasa 2 compatibil cu noile standarde bluetooth V2.1+EDR si standardelel mai vechi V2.0, V1.1 si V1.0. Bluetooth V2.1 are mai multe imbunatatiri cum ar fi consum de energie mai mic si securitate sporita. Folosind tehnologia (Enhanced Data Rate) ofera rate de transfer de pana la 3Mbps. Fiind un dispoziitv clasa 2 EB-MDC2 poate mentine conexiuni la distante de pana la 10 metri. Designul si marimea EB-MDC2md permit acestuia sa ocupe un spatiu mic fara a incurca alte dispozitive USB.

Conectare Simpla si Securizata
EB-MDC2 suporta o functie de conectare simpla si securizata care permite utilizatorilor sa conecteze dispozitivele mult mai repede si usor.

Durata Baterie
Functia “Sniff Subrating” a EB-MDC2 poate prelungi viata bateriei de pana la 5 ori in modul sleep. Sniff Subrating reduce consumul cand dispozitivele sunt in modul sniff low-power, in special cand se face transfer de fluxuri de date asimetrice.

Mai multe informatii
Standardul Bluetooth V2.1 poate oferi mai multe informatii in timpul procedurii de interogare. Informatiile includ numele dispozitivului, lista de servicii suportate, ora si informatiile de conectare. Aceste informatii pot fi foarte utile in identificarea si filtrarea dispozitivelor.
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.