Print Server Wireless 11b/g pentru Multifunctionale 1 Port USB 2.0

PS-1206MFg

  • Suporta Imprimante Multifunctionale pentru imprimare, scanat, fax si cititor carduri*
  • Usor de instalat si configurat
  • Suporta standardele wireless 802.11b/g si encriptie WEP/WPA
  • Suport complet pentru diverse Metodele de Imprimare (LPR, IPP si RAW...)
  • Compatibil cu majoritatea sistemelor de operare (Windows, Linux , Unix si MAC)
  • Interfata de administrare Web Based

* Verificati lista de compatibilitate a imprimantelor.PS-1206MFg permite tuturor  utilizatorilor din reteaua pe cablu si cea wireless, sa foloseasca imprimanta multifunctionala cat si functiile acesteia de imprimare, scanare, fax si cititor carduri. Conectati imprimanta multifunctionala la print server-ul Edimax, apoi conectati-l la router. Dupa cateva setari simple, utilizatorii pot folosi fie programul venit de la producatorul imprimantei, fie cel al Windows-ului. Cu ajutorul comunicarii bi-directionale, PS-1206MFg poate monitoriza starea imprimantei, cum ar fi nivelul tusului si foilor.
 
Suporta Standardele Wireless IEEE802.11b/g
Prezinta interfata wireless IEEE802.11b/g incorporata a PS-1206MFg pentru conectare la un mediu wireless. Va da posibilitatea sa pozitionari PS-1206MFg si imprimanta intr-un loc in care nu este nevoie de o conexiune pe cablu Ethernet. Suporta encriptie WEP si WPA pentru a asigura o securizare a datelor transmise.
 
Suporta Diverse Metode de Imprimare
PS-1206MFg are functia de print server ce suporta metodele de printare LPR, IPP, Raw Printing si Unix Logical Printer. Puteti allege cea mai buna metoda de printare in functie de mediul in care va aflati.
 
Compatibilitate cu cele mai populare Sisteme de Operare
PS-1206MF functioneaza cu toate sistemele de operare cunoscute (Windows 98SE/Me/NT/2000/XP/2003/ Vista, MAC OS (9.x sau variant mai noua) si Unix/Linux. Utilizatorii pot folosi la comun funtiile de imprimare, scanat cititor carduri si fax, de pe Multifunctionala.
 
Usor de Instalat si Configurat (configurare Web-Based)
Utilitarul de instralare al Multifunctionalei, usor de folosit, dispune de o setare rapida pentru PS-1206MFg. Poate fi configurata daca este din cadrul retelei de orice utilizator ce suporta support web-browsing.
 
Update de Firmware Fara Riscuri
Utilizatorii nu trebuie sa isi mai faca griji in timpul upgrade-ului, prevazand astfel daca va mai functioneaza produsul PS-1206MFg. Functia de Fault-Tolerant Upgrade a PS-1206MFg va  permite sa incepeti update-ul chiar daca prima data au survernit erori.


Specificatii

Detalii

Procesor

RISC 

FLASH

1MB NOR Flash 

RAM

8MB SDRAM 

Port Imprimanta

 USB 2.0 X 1

Port Lan

 10/100M Port x 1

Antena

Antena Dipole Externa de 2dBi

Alimentare

Adaptor de curent 5V DC, 2A

Dimensiuni

20(H)* 58(W)* 82(D) mm

Temperatura

10~55°C

Umiditate

Max pana la 90% (Fara Condens)

Certificari

FCC Class B, CE Mark

 

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.