Switch Gigabit 8 porturi

ES-5800M

  • In conformitate cu stnadardele IEEE 802.3 , IEEE 802.3u si IEEE 802.3ab
  • Foloseste tehnologia Smart Green Ethernet pentru a reduce consumul de curent cu 30%~50%
  • Suporta Auto-MDI/MDI-X, full/half duplex si auto-negotiation
  • Suporta flow control , Non-blocking si  Jumbo Frame
  • Sursa de curent incorporata 100~240V


Smart Green Ethernet si viteze GIGABIT
ES-5800M este un switch cu consum redus de energie care are 8 porturi 10/100/1000Mbps. Este special conceput pentru transferul de fisiere mari in retea la viteze mari. Switchul poate detecta lungimea cablului Ethernet conectat si alimenteaza automat portul respectiv doar cu cata energie este nevoie. Deasemenea reduce consumul de curent daca unul sau mai multe porturi sunt nefolosite.
 
Carcasa de metal si sursa de curent incorporata
Sursa de curent incorporata a ES-5800M si carcasa de metal, asigura acestui swiitch o durata de functionare mai mare.
 
Suport Wire Speed si Flow Control
ES-5800M este in conformitate cu standardele IEEE802.3, IEEE802.3u si IEEE802.3ab. Switchul foloseste arhitectura non-blocking, si ofera retelei viteza full-wire (viteza maxima a cablului). Conlucreaza cu functia flow control pentru full duplex si back pressure pentru half-duplex, ceea ce asigura un transfer sigur de date si previne pierderea de date. Folositi ES-5800M pentru a crea retele gigabit performante si fiabile.
 
Suport Jumbo Frame
In plus, ES-5800M suporta jumbo frame ceea ce va permite sa mariti frameul Ethernet pana la 9600 bytes pentru a mari viteza de transfer. Acest switch este ideal pentru reteaua de acasa sau birou.
 
Suport Auto MDI / MDI-X
ES-5800M este un dispozitiv 100% plug and play si suporta deasemenea MDI/MDI-X. Puteti folosi cablu straight-through sau cross-over si puteti combina dispozitive 10, 100 si 1000 Mbps cu acest switch. Acesta va detecta automat viteza si tipul de cablu corespunzatoare pentru o functionare corecta.
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.