Card PCI Express Gigabit

EN-9250TX-E

(Numai in Orientul Mijlociu)
  • Interfata PCI Express
  • Auto Negociere 10/100/1000 Mbps
  • Wake on LAN, Auto MDI/MDIX
  • Instalare simpla
  • Indeplineste cerintele RoHS


Imaginati-va cum ar fi sa mutati fisiere de dimensiuni mari in retea in doar cateva secunde. Acum este posibil cu placa de retea gigabit EN-9250TX-E de la Edimax. Interfata PCI Express a placii ofera viteze de pana la 2 Gbps in mod full duplex. Adaptorul detecteaza automat viteza maxima pe care o ofera switch-ul, routerul, modemul, hubul la care sunteti conectati pentru a va oferi maximul posibil (10 / 100 / 1000 Mbps). In mod full duplex deasemenea sunt eliminate coliziunile intre pachete, permitand transfer de date in ambele directii simultan.
 
Chipsetul EN-9250TX-E ofera o latime de banda marita si functionalitate mai mare fata de adaptoarele PCI. Acest adaptor este special conceput pentru a suporta viteza maxima oferita de portul PCI Express (2.5 Gbps), eliminand coliziunile si latentele care exista la folosirea adaptoarelor PCI 32 si 64 de biti.
 
EN-9250TX-E este usor de instalat si configurat, folosind tehnologia Plug & Play. Pur si simplu introduceti adaptorul in slotul PCI Express al calculatorului si apoi porniti-l. Sistemul Plug and Play, detecteaza adaptorul; tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de pe ecran si instalarea va fi gata in cateva minute. Adaptorul este compatibil cu retelele Ethernet, Fast Ethernet si Gigabit (auto negociere 10/100/1000 Mbps) si cu cele mai folosite sisteme de operare, inclusiv Vista si Linux.
 
Functia Wake on Lan a Edimax EN-9250TX-E, permite pornirea calculatoarelor din retea care au acest adaptor, iar functiile de adminstrare a consumului permit micsorarea consumului de curent cand nu este trafic mare. Capacitatea hot swapping, permite scoaterea acesteia din calculator chiar daca PC-ul este pornit.


Specificatii

Detalii

Interfata

PCI Express Rev. 2.2 / 33MHz

Standarde

IEEE 802.3 / 802.3u / 802.3ab

Porturi

1 x port UTP; Auto Negociere 10/100/1000 Mbps; Full/Half Duplex

LED-uri

Link / Activity 1000Mbps

Alte functii

ACPI / Wake on LAN

Certificari

FCC Class B / CE Mark / C-Tick

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.