Router Wireless 11b/g

BR-6204Wg

  • Imparte o conexiune Internet (prin cablu sau xDSL) mai multor utilizatori.
  • Protejeaza reteaua prin Firewall-ul incorporat.
  • Permite controlul si limitarea accesului utilizatorilor.
  • Configurare usoara cu EZMax setup wizard (chiar si in limba Romana).
  • Compatibil cu Windows, Linux si Apple Mac.Routerul wireless 11 b/g BR-6204Wg, combina functionalitatea a patru echipamente intr-unul singur: router, switch Fast Ethernet 10 / 100Mbps, Access Point wireless 11 b/g si Firewall. BR-6204Wg va permite sa impartiti o conexiune broadband (prin cablu sau xDSL*) in birou sau acasa. Pe langa conexiunea securizata, routerul ofera si un mediu wireless.
 
*Pentru conectare aveti nevoie de un modem cu cablu, cu conector Ethernet (RJ45), sau un ADSL modem cu conector Ethernet (RJ45). Routerul BR-6204Wg nu se poate conecta la un modem ADSL pe USB.
 
Routerul BR-6204Wg are un Firewall incorporat, pentru a opri atacurile asupra retelei si a limita accesul utilizatorilor nedoriti. Prin filtrele de continut, puteti controla accesul la anumite site-uri. Deasemenea datele sunt criptate pentru a fi protejate pe parcursul transmisiei in retea si Internet.
Routerul BR-6204Wg are un access point wireless pentru a permite conectarea echipamentelor 802.11b/g. Cele patru porturi Fast Ethernet 10 / 100Mbps, permit conectarea directa a 4 calculatoare prin cablu (sau mai multe daca se folosesc switchuri).
Date Tehnice
Suporta WISP (Wireless Internet Service Provider)
Routerul BR-6204Wg poate imparti o conexiune Internet wireless. El retransmite semnalul de la echipamentul providerului catre reteaua locala (acasa / birou), permitand astfel conectarea mai multor utilizatori la Internet, simultan.
Distribuire IP
Functia NAT / NAPT a routerului, va permite sa impartiti o conexiune internet tuturor utilizatorilor din retea (maxim 253 utilizatori).
DHCP
Routerul BR-6204Wg are functia de Server DHCP, pentru a aloca automat adrese IP calculatoarelor din retea.
Wireless Access Point
Prin intermediul access point-ului wireless, utilizatorii care folosesc adaptoare wireless IEEE 802.11g/b se pot conecta wireless la Internet prin acest router.
Securitate Wireless
Routerul BR-6204Wg poate proteja reteaua wireless de atacurile hackerilor sau accesul nedorit prin urmatoarele tipuri de securitate: encriptie WEP 64 / 128 biti, WPA - TKIP, WPA - AES, WPA Radius si 802.1x sau filtru de adrese MAC.
Firewall
Firewall-ul Stateful Packet Inspection (SPI), protejeaza calculatoarele din retea impotriva accesului nedorit, si impotriva unor atacuri de tip Denial of Service (DoS) dinspre Internet, si poate trimite alerte prin e-mail daca se detecteaza atacuri sau incercari de accesare.
Virtual Server / DMZ
Functiile de Virtual Server si DMZ, va permit configurarea de servere in cadrul retelei, care pot fi accesate cu usurinta de utilizatori din afara acesteia.
Functile Special Applications
Functia Universal Plug and Play (UPnP) va permite sa utilizati aplicatii ca Messenger si jocuri online fara probleme.
Functiile de Port Forwarding, Port Triggering si Port Mapping va permit sa folositi VoIP, IPcam, IPTV, maximizand folosirea conexiunii Internet.
Configurare Web
Routerul poate fi configurat cu usurinta prin intermediul unui browser web.


Specificatii Detalii
CPU Realtek RTL8186
Modul RF Realtek RTL8225
Memorie Flash NOR Flash 2 MB
RAM SDRAM 16MB
Porturi WAN 1 x 10/100BaseT Fast Ethernet
Porturi LAN 4 x 10/100BaseT Fast Ethernet
Antena Antena Detasabila (RP-SMA)
Alimentare Transformator: 12 V DC, 1 A
Dimensiuni 30 x 187 x 100 mm
Temperatura 0~40°C
Umiditate 0~90% (fara condens)
Certificari FCC Class B, CE Mark, C-Tick
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.