Router Wireless 11b/g cu Server VPN

BR-6304Wg

O solutie practica, pentru birou sau afacerile mici, oferind functia de Virtual Private Network (VPN).

  • Permite impartirea conexiunii Internet mai multor utilizatori, wireless si prin cablu.
  • Functia de VPN permite conectarea in siguranta a 20 de utilizatori din afara retelei.
  • Configurare usoara cu EZMax setup wizard (chiar si in limba Romana).
  • Compatibil cu Windows, Linux si Apple Mac.


Routerul wireless 11 b/g BR-6304Wg combina functionalitatea a cinci echipamente intr-unul singur: router, switch Fast Ethernet 10 / 100Mbps, Access Point wireless 11 b/g, Firewall si server VPN pentru a permite conectarea utilizatorilor din locatii diferite la reteaua locala. BR-6304Wg permite conectarea la Internet a mai multor utilizatori.

 

*Pentru conectare aveti nevoie de un modem cu cablu, cu conector Ethernet (RJ45), sau un ADSL modem cu conector Ethernet (RJ45). Routerul BR-6204Wg nu se poate conecta la un modem ADSL pe USB.

 

Routerul Edimax BR-6304Wg va permite sa creati o retea securizata acasa, la birou sau pentru afacerea dumneavoastra. Ofera posibilitatea de gazduire de servere in retea, protejeaza accesul la web, etc. Prin configurarea serverului de Virtual Private Network (VPN), puteti sa accesati resursele din retea si din locatii diferite. Permite de asemenea controlarea accesului la internet.

Date Tehnice

Functia Virtual Private Network (VPN)

Prin functia de VPN IPSec, routerul va permite sa configurati un VPN securizat, pentru a permite accesul in retea a 10 utilizatori autorizati. BR-6304Wg suporta autentificare MD5 si SHA1 si encriptie 3DES si AES.

Impartire Conexiune Internet

Prin cele patru porturi Ethernet si access point-ul wireless, BR-6304Wg permite conectarea calculatoarelor atat prin fir cat si wireless la router, pentru acces la Internet.

Distribuire IP

Functia NAT / NAPT a routerului va permite sa impartiti o conexiune internet tuturor utilizatorilor din retea (maxim 253 utilizatori). Serverul DHCP aloca automat adrese IP calculatoarelor din retea.

Wireless Access Point

Prin intermediul access point-ului wireless, utilizatorii care folosesc adaptoare IEEE 802.11g/b se pot conecta wireless la Internet prin acest router.
Functile Special Applications
Functia Universal Plug and Play (UPnP) va permite sa utilizati aplicatii ca Messenger si jocuri online fara probleme.
Functiile de Port Forwarding, Port Triggering si Port Mapping va permit sa folositi VoIP, IPcam, IPTV, maximizand folosirea conexiunii Internet.
Firewall

Firewall-ul Stateful Packet Inspection (SPI), protejeaza calculatoarele din retea impotriva accesului nedorit, si impotriva unor atacuri de tip Denial of Service (DoS) dinspre Internet. Toate aceste evenimente sunt inregistrate, pentru referinta. Ofera deasemenea si functia de control al accesului la Internet.

Virtual Server and DMZ

Functiile de Virtual Server si DMZ va permit configurarea de servere in cadrul retelei, care pot fi accesate cu usurinta de utilizatori din afara acesteia.
Configurare Web
Routerul poate fi configurat cu usurinta prin intermediul unui browser web.


Specificatii BR-6304Wg
CPU Realtek RTL8186
Modul RF Realtek RTL8225
Memorie Flash NOR Flash 4 MB
RAM SDRAM 16MB
Porturi WAN 1 x 10/100BaseT Fast Ethernet
Porturi LAN 4 x 10/100BaseT Fast Ethernet
Antena Antena Detasabila (RP-SMA)
Alimentare Transformator: 12 V DC, 1 A
Dimensiuni 30 x 187 x 100 mm
Temperatura 0~40°C
Umiditate 0~90% (fara condens)
Certificari FCC Class B, CE Mark, C-Tick
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.