Router nMax Wireless 11n

BR-6504n

  • Navigare, download, telefonie prin internet, jocuri online - toate in acelasi timp.
  • Conexiune wireless securizata pentru streaming multimedia.
  • Conexiune Internet de pana la 12 ori mai rapida, pentru jocuri online fara lag si transfer de fisiere mai rapid.
  • Are inglobat ultimele tehnologii de securitate.
  • Configurare usoara cu EZMax setup wizard. (chiar si in limba Romana)
  • Compatibil cu Windows, Linux si Apple Mac.
  • Ofera performanta si acoperire maxima, pentru case si birouri mici.

** Folositi ultimul firmware disponibil, pentru cele mai bune rezultate.Routerul BR-6504n inglobeaza tehnologii de ultima ora, pentru a oferi o conexiune Internet rapida si securizata, intr-un birou sau acasa. Avand o latime de banda mai mare, mult mai multi utilizatori pot accesa internetul, pot face streaming video, pot folosi telefonia prin internet, pot juca online, toate in acelasi timp.

Suntem constienti de faptul ca unii utilizatori au nevoie de ajutor pentru configurarea routerului, de aceea am simplificat ghidurile de instalare. Stim de asemenea, ca securitatea este o problema, asa ca routerul BR-6504n foloseste cele mai noi tehnologii de securizare disponibile.

Routerul BR-6504n este compatibil cu echipamentele mai vechi, 802.11b/g.

**Pentru conectare aveti nevoie de un cable modem cu conector Ethernet (RJ45), sau un ADSL modem cu conector Ethernet (RJ45). Routerul BR-6504n nu se poate conecta la un modem ADSL pe USB.

Date Tehnice

In conformitate cu standardul IEEE802.11n si tehnologia MIMO 2T3R

Routerul BR-6504n este in conformitate cu ultimul standard wireless, standardul 802.11n draft 2.0. Folosind tehnologia MIMO (Multi-In - Multi-Out), BR-6504 este capabil sa ofere o viteza de transmisie de pana la 12 ori mai mare fata de echipamentele IEEE 802.11g/b (300 Mbps maxim) si o raza de acoperire de pana la 6 ori mai mare*. Conexiunea wireless stabila face posibila rularea de multiple aplicatii online, fara intreruperi.

Securizarea Datelor

Pentru a oferi un nivel de securitate cat mai ridicat, BR-6504n suporta urmatoarele tipuri de encriptie a datelor: WEP, WPA si WPA2 (64 / 128 / 256 biti).

Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Prin functia de WPS, routerul BR-6504n faciliteaza configurarea securitatii wireless. Prin simpla apasare a butonului de WPS activati securitatea wireless pentru router si adaptorul wireless 11n (adaptorul trebuie sa suporte functia de WPS).

Distribuire lP

Functia NAT / NAPT a routerului va permite sa impartiti o conexiune internet tuturor utilizatorilor din retea (maxim 253 utilizatori).

Suporta functia Special Applications

Puteti configura porturi trigger pentru aplicatii (cum ar fi jocurile online), pentru a va asigura ca BR-6504n nu va bloca conexiunea.

Virtual Server si DMZ

Functiile de Virtual Server si DMZ va permit configurarea de servere in cadrul retelei, care pot fi accesate cu usurinta de utilizatori din afara acesteia.

Antena Detasabila

Routerul BR-6504n are 3 antene high gain de 3dBi detasabile (conector RP-SMA). Acestea pot fi folosite si in combinatie cu EA-MARS (standul de repozitionare) pentru a mari si mai mult raza de acoperire.

Conexiune neintrerupta

Folosind ultima tehnologie de Quality of Service (QoS), BR-6504n filtreaza traficul dupa tipul de date. astfel se poate asigura prioritate unui anumit tip de date (spre exemplu streaming video sau jocuri online), pentru functionare fara intreruperi.

 

 

* Viteza wireless maxima este stabilita de standardele IEEE802.11g si IEEE802.11n (Draft 2.0).

** Viteza actuala poate varia in functie de arhitectura de retea si mediul inconjurator. Masuratorile au fost efectuate in laboratoarele Edimax, cu echipamente Edimax IEEE802.11g.Specificatii

Detalii

Interfata

Porturi UTP: 1 WAN + 4LAN 10/100Mbps

Memorie Flash

NOR Flash 4 MB

RAM

SDRAM 16 MB

Butoane

WPS / Reset

Antena

3 x Antena Detasabila (RP-SMA) 3 dBi

Alimentare

Transformator: 12V DC, 1A

LED-uri

Power , WLAN , WAN

10/100Mbps si Link/Activity

Dimensiuni

192 x 115 x 29 mm

Umiditate

10~90% (fara condens)

Temperatura

0 ~ 45

Certificari

CE, FCC

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.