Switch Web Smart Fast Ethernet cu 8 Porturi PoE

ES-5808P

  • In conformitate cu standardele IEEE 802.3/802.3af/802.3x/802.1p/802.1q
  • Alimentare 48V / DC cu 15.4W pe fiecare port
  • Arhitectura Store-and-Forward
  • Are functia de Oprire/Pornire curent pe fiecare port
  • Suporta Auto MDI/MDI-X si Auto-Negociere
  • Suporta 4 VLAN-uri in functie de port, si configurare protejata de parola


ES-5808P este un switch PoE Web Smart potrivit pentru retele mici si mijlocii. Designul compact il face ideal pentru utilizatorii cu spatii limitate, dar vine deasemenea si cu un kit de montare in rack de 19” .
 
In conformitate cu IEEE 802.3af Power over Ethernet
ES-5808P este dotat cu 8 porturi Power over Ethernet (PoE) care poate alimenta cu pana la 15.4 wati fiecare port. Switchul poate converti curentul standard AC/90~260V in curent  de voltaj mic, care circula prin cablul de retea pentru a alimenta dispozitivele compatibile PoE (IEEE 802.3af ). ES-5808P poate deasemenea sa detecteze daca dispozitivul conectat este sau nu compatibil PoE, in cazul in care aceste nu este un dispozitiv PoE, prin cablul LAN se vr trimite doar date, nu si tensiune.
 
Nu are nevoie de cabluri speciale
Folositi orice cablu Ethernet Cat-5 pentru a lega dispozitivele PoE cu switchul ES-5808P. Cablul Ethernet poate transmite atat date cat si curent. Nu aveti nevoie de cablu special pentru alimentarea dispozitivelor PoE. Astfel reduceti timpul de instalare si costurile.

Web Smart
ES-5808P este un switch web smart care poate fi administrat printr-un browser web. Dintre functiile pe care le ofera amintim aplicatii QoS/CoS si unelte de monitorizare pentru eficientizarea retelei. ES-5808P suporta si functiile de control banda si VLAN.  Prin interfata web, administratorul de retea poate crea VLAN-uri si reguli QoS pentru o buna functionare a retelei.  Interfata web de configurare este protejata de o parola si poate fi accesata si remote.
 
Auto-MDI/MDI-X si Auto Negociere
ES-5808P suporta functiile Auto-MDI/MDI-X si Auto Negociere. Puteti folosi cablu straight-through sau cross-over si puteti combina dispozitive 10, 100 si 1000 Mbps cu acest switch. Acesta va detecta automat viteza si tipul de cablu corespunzatoare pentru o functionare corecta.

Non-Blocking / wire speed
Switchul ES-5808P foloseste arhitectura non-blocking, si ofera retelei viteza full-wire (viteza maxima a cablului). Fiecare port poate ajunge la viteza de 200Mbps in mod full-duplex.
*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.